Wie zijn wij

De gezamenlijke kracht van Basic-Business!

De oplossingen van Basic-Business komen extra tot hun recht door de samenwerking met de collega specialisten van de Basic-Business groep. Geen enkele specialist weet namelijk alles en een goede oplossing vraagt altijd om meerdere inzichten en verschillende kwaliteiten.

Je hebt bij Basic-Business altijd één centraal aanspreekpunt, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen de Basic-Specialisten die je nodig hebt. Jouw casemanager regelt na je toestemming de toegangsrechten tot je dossier en nodigt de gewenste specialist uit. Hierdoor kun je zonder vertragingen en contractaanpassingen samen met bijvoorbeeld een mediator, hypotheekadviseur, advocaat of Notaris doorwerken aan de oplossing die je nodig hebt. Zo voorkom je dat je tijd en energie verstookt aan dienstverleners die elkaar niet kennen en er verschillende kwaliteit- en serviceniveaus op nahouden. Binnen de Basic-Groep weet je altijd waar je aan toe bent!

Bij Basic-Business geldt dat 1 + 1 = 10

Eén klant + één casemanager = de tien specialismen van Basic!

Maak daarom gebruik van één overzichtelijke organisatie, waar de aangesloten specialisten als in een coöperatie met elkaar samenwerken en een door iedereen gedragen service- en kwaliteitsniveau waarborgen.

Bel voor advies én maak vrijblijvend een afspraak!

 

Contact met Basic-Business

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze ervaren Finance, Incasso of Mediation-experts. Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

Ik wil graag een adviesgesprek

9 + 14 =